Ciao Amico

Welkom bij Ciao Amico Food & Drink. Wij zijn gevestigd in Den Haag, Statenkwartier. Ideale eet & drink gelegenheid voor na een strandwandeling op Scheveningen of na het shoppen in het centrum.

Onze chef/eigenaar Mario heeft ruim 25 jaar ervaring in de keuken. Hij heeft veel everaring opgedaan als chef-kok in verschillende restaurants in Nederland maar ook in Engeland & Dubai. Nu heeft hij zijn droom waar gemaakt met zijn eigen zaak: Ciao Amico.

Ciao Amico is niet alleen zijn business maar ook zijn hobby, gerechten bereiden is zijn passie en dat proef je ook. Niets gaat onder zijn toezicht de keuken uit.

Ciao Amico staat bekend om zijn internationale keuken. Onze menukaart is heel divers, heerlijk gerechten met verse producten en met liefde gemaakt.

Ook kunt u terecht voor onze internationale wijnkaart met uitstekende smaak keuzes. Verder hebben wij een cocktailkaart waar u van kunt genieten. Ook is er gedacht aan de niet alcoholische cocktailkaart: Mocktails.

Verder kunt u genieten van onze voor- en achterterras. Onze achterterras/tuin is ook beschikbaar in de winter. Het is goed verlicht en lekker warm.

Onze bediening is zeer gastvrij, vriendelijke en geven veel aandacht aan tafel.

Wij verwelkomen u graag bij Ciao Amico, tot gauw!

Professional

OUR EXPERT CHEFS

We also have delivery you can order by calling us!

 

View Full Menu

Subscribe to Newsletter

Subscribe to Receive Our Weekly Promotion